Genieten van de rust op Poelhuis Landgoedcamping

Op en nabij het erf van de al in 1319 bekend staande boerderij 'Poelhuis', in een Achterhoekse omgeving, ligt onze boerencamping. Ver weg van doorgaande wegen, andere recreatieterreinen en bebouwing, garanderen wij u weldadige rust als op een landgoed.

De standplaatsen zijn zeer ruim (120 tot 150m2), geen heggetjes en geen auto naast de caravan of tent. Voor de auto's is er een aparte verharde parkeerplaats. De meeste plekken hebben een vrij uitzicht over het omringende landschap.

Het sanitair is zoals u dat thuis gewend bent, modern, luxe ingericht en bij koud weer centraal verwarmd. 5 douches, 6 toiletten, afsluitbare was-cabines, geen kunststof wandjes, alles volledig betegeld. Daarnaast is er voor mindervaliden een grote aangepaste badkamer 2,5 x 2,5m. met toilet, douche en wastafel. Informeer naar de mogelijkheden.


Er is een keuken met onder andere een wasautomaat en droger en verder een kookgelegenheid voor tentkampeerders, bij haast of slecht weer. 

In de recreatieruimte vindt u een goedgevulde boekenkast en er ligt een veelheid aan actuele tijdschriften. Daarnaast vele brochures over de bezienswaardigheden in de omgeving en overige toeristische informatie.
Bij wat minder weer is het een gezellige ontmoetingsruimte met tv.

Er is gratis Wi-Fi voor de gasten gedurende het verblijf en dat ook bij de kampeerplek.

In de 2e keuken bij de recreatieruimte staat een koelkast voorzien van een vriesvak voor het invriezen van koelelementen.

In de recreatieruimte is een AED aanwezig.  

Wij zijn een camping voor hen die rust zoeken en rust meebrengen. Natuurlijk zijn kinderen welkom maar we hebben geen specifieke voorzieningen en speelmogelijkheden voor kinderen. 

Het recreatiegebied 't Hilgelo, een grote waterplas met zandstrand waar gezwommen kan worden ligt op 2,5 km (met de fiets)
De afstand tot het dorp Meddo (met Restaurant) is 2,5 km. Winterswijk met een zeer uitgebreid en gezellig winkelcentrum met een markt op woensdag en een grote op zaterdag, ligt op 5 km. De 18-holes golfbaan 'De Voortwisch' op 5 km, de Groene Grensovergang met Duitsland 2,5 km. De Duitse stad Vreden op 6 km afstand.

In de directe omgeving van de camping zijn vele mogelijkheden voor het maken van wandelingen, meteen de natuur in. Meerdere beschreven fiets- en wandelroutes komen in de nabijheid van de boerderij. Wij liggen vlakbij 'fietsroute-knooppunt 4' Wij liggen ook aan de wandel-knooppuntenroute van het Wandelnetwerk Achterhoek.

Wij begroeten u graag als gast!