Kamperen

Kamperen op Landgoed Poelhuis

Op en nabij het erf van de al in 1319 bekend staande boerderij 'Poelhuis', in een Achterhoekse omgeving, ligt onze camping. Ver weg van doorgaande wegen, andere recreatieterreinen en bebouwing, garanderen wij u weldadige rust als op een landgoed.

Ruimte en uitzicht!

De standplaatsen zijn zeer ruim (120 tot 150m2), geen heggetjes en geen auto naast de caravan of tent. Voor de auto's is er een aparte verharde parkeerplaats. De meeste plekken hebben een vrij uitzicht over het omringende landschap.

Er is gratis Wi-Fi voor de gasten gedurende het verblijf en dat ook bij de kampeerplek.

Wij zijn een camping voor hen die rust zoeken en rust meebrengen. Natuurlijk zijn kinderen welkom maar we hebben geen specifieke voorzieningen en speelmogelijkheden voor kinderen.

Sanitairgebouw

Het sanitair is luxe ingericht en bij koud weer verwarmd. De douches zijn ruim, er zijn afsluitbare wascabines en alles uiteraard zonder muntautomaten.

Begin 2024 is er een extra sanitairgebouwtje gerealiseerd bij het water met twee toiletten.

Afwassen, wassen en drogen

Er is een keuken met onder andere een wasmachine en -droger. In de 2e keuken bij de recreatieruimte staat een koelkast voorzien van een vriesvak voor het invriezen van koelelementen.

Ontmoeting en inspiratie

In de recreatieruimte vindt u een goedgevulde boekenkast en er ligt een veelheid aan actuele tijdschriften. Daarnaast vele brochures over de bezienswaardigheden in de omgeving en overige toeristische informatie.

Bij wat minder weer is het een gezellige ontmoetingsruimte met tv.

Dichtbij Poelhuis

Het recreatiegebied 't Hilgelo, een grote waterplas met zandstrand waar gezwommen kan worden ligt op 2,5 km (met de fiets) De afstand tot het dorp Meddo (met Restaurant) is 2,5 km. Winterswijk met een zeer uitgebreid en gezellig winkelcentrum met een markt op woensdag en een grote op zaterdag, ligt op 5 km. De 18-holes golfbaan 'De Voortwisch' op 5 km, de Groene Grensovergang met Duitsland 2,5 km. De Duitse stad Vreden ligt op 6 km afstand.

In de directe omgeving van de camping zijn vele mogelijkheden voor het maken van wandelingen, meteen de natuur in. Meerdere beschreven fiets- en wandelroutes komen in de nabijheid van de boerderij. Wij liggen vlakbij 'fietsroute-knooppunt 4' Wij liggen ook aan de wandel-knooppuntenroute van het Wandelnetwerk Achterhoek.

Rust en ruimte

Voorzieningen

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Sanitair

Genderneutraal en zoals u thuis gewend bent. Volledig betegeld en bij koud weer verwarmd.

Parkeren

De auto's staan op een aparte parkeerplaats. Dit zorgt voor rust op het terrein.

Recreatieruimte

Hier vindt u een goed gevulde boekenkast, folders over de omgeving en is er de mogelijkheid om tv te kijken.

Wassen en drogen

In een van de twee keukens staan een wasmachine en -droger.


Wifi

Op het terrein is Wifi, gratis te gebruien door gasten.
Volledig nieuw en een supersnel netwerk begin 2024.

AED

Op het erf van de boerderij hangt voor noodgevallen een AED op de achterdeur.

Poelhuis Landgoedcamping is gelegen in Nationaal Landschap Winterswijk

Waar in Nederland is het nog donker genoeg om de sterrenhemel te kunnen zien? Het Nationaal Landschap Winterswijk kenmerkt zich door rust en ruimte. Door verrasende landweggetjes die je na iedere bocht trakteren op een ander fenomenaal uitzicht. Onthaasten en genieten van het pure leven doe je in de Winterswijkse natuur.

Poelhuis Landgoedcamping

Poolserweg 3

NL-7104DC Winterswijk Meddo

info@poelhuis.nl

+31 (0)543 569 246